• Conservant Alimentar Ind. Vinului 0.5 L.

    IFITO1583165485422730_543
    Scrie o recenzie

  • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

    credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

    admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

    verified Garantie asigurata de vanzator

    lock_reset 14 zile drept de retur

  • 9.00 lei
    +
    in stoc
    Adauga la favorite
  • Descriere produs

    Conservant Alimentar (dioxid de sulf) este folosita in vinificatie la conservarea si stabilizarea vinului. Este sub forma unei difuzii de dioxid de sulf in apa, cu concentratia de 6%.

    Domenii de utilizare- industria vinului, industria conservelor.

    Mod de utilizare - solutia de dioxid de sulf concentratie 5-6% se foloseste

    • inainte de zdrobitul strugurilor, in doza de 0.7-1L/tona de struguri
    • la terminarea fermentatiei, dupa ce vinul s-a tras dupa drojdie, in doza de 0.7-1L/1000L vin

    Atentie!

    Se depoziteaza in spatii bine aerisite, acoperite, iar temperatura din spatiul de depozitare nu trebuie sa depaseasca vara 20-25ºC, iar in sezonul rece -5ºC.

    A nu se lasa la indemana copiilor!

    Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie